21 Mayıs 2009 Perşembe

Kendi Okulumuza Doğru 32. Bölüm (FİNAL)


Kendi Okulumuza Doğru, unutulmayacak final bölümüyle ekrana geliyor.
Ali, son kez öğrencilerinin sorunlarına kalıcı olan çözümler getirmeye çalışıyor. Fakat öğrencilerin başı bu sefer fena dertte. Nergis, kardeşleri için bir fedakarlık yapacakken umulmadık bir anda hırsızlık suçundan karakola götürülüyor. Onu hırsızlıkla suçlayan kişi ise sınıftan bir öğrencinin yıllardır haber alınamayan annesi olunca işler karışıyor. Bu arada Şefik ve Melek, Nergis’in sorunu yüzünden büyük bir tartışma yaşıyorlar. Ve Şefik, kırılan gururunu ölüm ile tamir etmeye karar veriyor. Ali tüm bunlarla uğraşırken Pınar ve Ömer arasında gelişen olaylar kardeşler arasındaki bağları sarsıyor. Şimdi Ali, tüm bu sorunları birer birer çözmek zorundadır.

24 yorum:

  1. nasıl yanii final miiiii :( :( :( ama çok erken !!! bari 2 sezon sürseydii

    YanıtlaSil
  2. sezon finali değil de resmen final mii!!! ama bi sezon daha devam edecekti niye bitiriyorlar yaaaa

    YanıtlaSil
  3. ya arkadaşlar niye bitiyor çok üzüldüm.ama herkes izliyor.niye final ya of ya .hani sezon finali olacaktı.bitmesi gereken diziler yayından kalkmaz.k.o.d. dizisi çok seviliyor ve neden bitiyor.yoksa reyting mi almıyor.o yüzden mi.ya olurmu öyle şey o kadar çokkkkkkkkkkkkkkk izleyen var ki nasıl biter aklım almıyor şaka gibi.o kadar üzüldüm ki çok ya kelimesi kullandım.final yapmanın açıklamasını yapın o zaman niye son.ve neden sezon finali değil.gerçekten çok güzel bir diziydi.daha pınar evlenmedi ve ali hoca nın melek le evlenmesi gibi konular ve daha çok güzel konular çıkardı.fakat final yaparak k.o.d hayranlrını çok üzdünüzzzzzzz.

    YanıtlaSil
  4. neden bitiyor.konu olmadığı için mi.evet bu konuda sıkıntı çekiyor olabilirsiniz.çünküü bir çok konusu gerçekçi değil hangi öğretmen öğrencileri ile bu kadar ilgilenir.hepsi hayattan bezmiş.bir de stv dizilerinde ne kadar yayına almak istemediklerio kadar çok olay var ki güzel bir profil olarak konuya değnebilirlerdi.yani bu dizi çok pembe oldu.ben izliyorum bu diziyi işte diyorum ya aşk konusu yok ne kadar istemessniz de bu hayatta var.masum ,güzel aşk konusuna değinebilirdi.ama heyecanlı.pınar ,ömer biraz heyecan olmuştu.yine evlenemiyorlar.yazan senaristin geçmişe bir göz atıp aslında bir çok konu çıkabileceğini görür.aslında ben de bitmesin diyorum.işte bu yönden konu sıkıntısı yaşanıyor.ya bir de kızların etekleri çokkkkkkkkkk uzun.öğretmenlerin üstü başı biraz düzgün olsaydı.ya yine de bitsin istemiyorum.istenilirse çokkkkkkkkkk konu çıkardı.

    YanıtlaSil
  5. bu mudur yani.bu kadarcık mı.final yapmayın sezon finali olabilir di.final yaparak bitiriyorsunuz.çokkk kötüsünüz.bitmesin diye sezon finali beklerken final yaptınız.olmadı şimdi.

    YanıtlaSil
  6. HADİ BİZ BUNU GÖRMEMİŞ GİBİ YAPALIM.YANİ EKRANDAKİ FİNALİ GÖRMEMİŞ GİBİ YAPALIM.SİZDE FİNAL OLARAK YAYINLADIĞINIZI GÖRMEMİŞ GİBİ YAPIN.HADİ HADİ BAK GÖRMÜYORUZ FİNAL YAYINI KALDIRARAK SEZON FİNALİNİ KOYUN.HADİ HADİ.BEKLİYORUZ.YANLIŞLIKLA FİNAL İ YAYINLADINIZ .SEZON FİNALİNİ YAYINLAYIN ŞİMDİ.HADİ BEKLİYORUZ.

    YanıtlaSil
  7. olmaz öyle şey .final filan istemiyoruz.sezon finali istiyoruz.

    YanıtlaSil
  8. madem final o zaman neden final olduğunun resmi açıklamasını yapın lütfen.bunu öğrenmek biz izleyicilerimizin hakkı.dizi bitmesin.

    YanıtlaSil
  9. sezon finali olacaktı hani.final hiç iyi olmadı.

    YanıtlaSil
  10. olmadı ama ne kadar güzel bir diziydi.neden final ve neden sezon finali değil.

    YanıtlaSil
  11. final olması için çok erken değil mi arkadaşlar bence da sezon finali olması gerekirdi.

    YanıtlaSil
  12. final mi o da ne.şaka dimi şimdi bu.aslında sezon finali olarak görüntüleyecektiniz.

    YanıtlaSil
  13. olamaz ya hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.niye bitiyor ki.

    YanıtlaSil
  14. bu diziyi bitirerek çok kötü ettiniz.sezon finali olacak diye ümit ediyorduk.

    YanıtlaSil
  15. stv ye neler oluyor böyle.beşinci boyut da yeni bölümü yok.iyilik kervanı kalktı ve en son olarak kendi okulumuza doğru final deniliyor.neden.ne kadar güzel bir diziydi.stv nin artık dizi film yapacağı zaman çok düşünmesi lazım yayından kalkmaması için.demek ki çok eksikleri varmış ki yayından kaldırılıyor.of bilmiyorum ama k.o.d.dizisi güzel bir filmdi.

    YanıtlaSil
  16. hayır hayır kabul etmiyoruz.final değil sezon finali istiyoruz.

    YanıtlaSil
  17. nasıl iştir bu nasıl biter.o kadar çok izleyici varken.bu hiç olmadı.bitmesin sezon finali olsun.

    YanıtlaSil
  18. bencede bitmesin.sezon finali yapın.

    YanıtlaSil
  19. kalkmasın yayında ne olur.

    YanıtlaSil
  20. ya bitmesin bu dizi.ne olur sezon finali yapınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

    YanıtlaSil
  21. arkadaşlar biz de üzgünüz ama ciddi ciddi FİNAL deniliyor :( keşke sezon finali olsaydı ama hayırlısı diyelim...

    YanıtlaSil
  22. ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL BİR DİZİ FİLİMİ BENCE FİNAL DEĞİL SEZON FİNALİ OLSUN.CERENİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM. BİRİCİK AŞKIMMMMMMMMMMMMMMM.

    YanıtlaSil
  23. yaaaa of olamaz yaa ne finali sezon finali yazıyodu kocaman orda bu film bitemez hemde ne biçim finaldi o yaa resmen herşeyi bir bölüme sığdırdılar biz melek hocayla ali hocanın evlenmesini beklerken bir baktık çocukları olmuş =)) bu film kesinlikle bitmemeli
    İNŞAALAH BİTMEMİŞTİR NE OOLUR BİTMESİN !!!

    YanıtlaSil
  24. ekranda sezon finali deniliyordu ama herkes mutlu oldu sonunda ali hocayla melek hocanın çocukları bile olmuş oldu bence finaldii

    YanıtlaSil