22 Mart 2009 Pazar

Kerem Corogil(Tekin/Enes)



Dizide Ali hocanın kardeşi Enestir

Doğum tarihi: 24/02/1980
Doğum yeri: Ankara

Rol aldığı diziler
Sınıf
Gurbet kuşları
Beşinci Boyut
Kendi Okulumuza Doğru

125 yorum:

  1. sınıf dizisinde de izlemiştim orada da çok başarılıydı bu dizide de

    YanıtlaSil
  2. SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇOK BAŞARILISIN

    YanıtlaSil
  3. TEKİN ÇOK BAŞARILI BİR OYUNCUSUN.ÇOK GÜZEL AĞLIYORSUN HAYRANIM SANA. SENİ GÖRMEK İÇİN BEŞİKTAŞTAKİ OKULA DOĞRU GELDİM BİR TÜRLÜ GÖREMEDİM SENİ UMARIM BİR GÜN KARŞILAŞIRIZ SENİ ÇOK SEVİYORUM VE BU ARADA MAŞALLAH HİÇ YAŞINI GÖSTERMİYORSUN SENİ YAŞINDA SANIYORDUM HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.HOŞÇAKAL.

    YanıtlaSil
  4. TEKİN YİRMİ YAŞINDA GÖSTERİYORSUN.KENDİNE İYİ BAK.HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUMSANA

    YanıtlaSil
  5. ya ben dizide onu izlerken 19-20 gibi sanmıştım yahh ama çok genç gösteriyo vede çok başarılı bir oyuncu gerçekmiş gibi oynuyo....

    YanıtlaSil
  6. AH KEREM SEN NE TATLISIN SENİ ÇOK SEVİYORUZ KENDİ OKULUMUZA DOĞRU DA BÖLÜM OYUNCUSUSUN AYRILMA BU DİZİDEN SENİ DE KADROYA ALSINLAR DİZİDEN ÇIKARSAN İZLEMEM DİZİYİ. SENİ ÇOK SEVİYORUM REYHAN

    YanıtlaSil
  7. kerem tekin karakterini çok iyi oynuyorsun berki de çok beğeniyorum ama sen farklısın çok can yakıyorsun sana başarılar diliyorum seniçoooooooooooooook seviyorum.

    YanıtlaSil
  8. kerem abi berk le arkadaş olduğunuz da çok güzeldi heyecan olmuyordu yine didşmeye başladığınızda evet diyorum filme heyecan geldi tabi abartı olmadığı sürece .sana başarılar diliyorum hayatta.

    YanıtlaSil
  9. Kerem sen arka sıradakiler ibo dan daha çok yakışıklısın.Arkadaşlarla arka sıradakileri bıraktık kendi okulumuza doğru yu izlemeye başladık.Arkadaşım bu diziyi izliyordu onunla dalga geçtik sonra bize izlettirdi ve biz de izlemeye başladık sonradan hatırladım dedim ki tekin sınıf dizisinde ki çocukmuş ama gerçekten yaşını hiç göstermiyorsun senin yaşın da arkadaşım var o kendi yaşını gösteriyor .seni kıskandı aman maşallah diyoruz kerem e nazar değmesin . ÇOK İYİ OYUNCUSUN BU DİZİDEN AYRILMA. HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ. KENDİ OKULUMUZA DOĞRU EKİBİNE BAŞARILAR.

    YanıtlaSil
  10. kerem abini çok üzdün. sen hasta olduğunda geldi yanına seni hastaneye götürdü.abini artık üzme.

    YanıtlaSil
  11. Kerem Corogil DOMİNOS PİZZA REKLAMIN DA DA oynadı.çok tatlı gülüyor ya.saçları kıvır kıvır çok tatlı bu çocuk tekin karakteri olarak bu diziden ayrılma bak herkes öyle yazmış seni çok seven var unutma bunu .ÇOK MERAK EDİYORUM BU MESAJLARI OKUYORMU SUN.ÇOK İYİ OYUNCUSUN .HAYATTA BAŞARILAR HOŞÇAKAL.

    YanıtlaSil
  12. SENİ ÇOK ÇOK ÇOK SEVİYORUM AMA OYUNCU OLARAK HİHİHİ... NORMAL HAYATTA SEVSEMDE SEVMEZSİN BENİ ALLAHA EMANET OL. DİZİ BİTMESİNNNNN

    YanıtlaSil
  13. KEREM SEN NE YAPIYORSUN KENDİNE BİR İNSAN BUKADAR GENÇ GÖSTERİR Mİ YAEN FAZLA 20 GÖSTERİYORSUN. SENİ ÇOK SEVİYORUM HEM DE ÇOK NE OLUR BU DİZİDEN AYRILMA İYİ Kİ SINIF DİZİSİ BİTMİŞ ORADA SENİ HİÇ SEVMİYORDUM ÇOK SAÇMA BİR DİZİYDİ.BİLİYORUM PSİKOPAT ÖĞRENCİ ROLÜNDEYDİN ROL GEREĞİNİ BİLE ÇOK İYİ OYNUYORSUN. FAKAT BU DİZİDE DE SÜPERSİN NORMAL BAKIŞIN BİLE ÇOK GÜZEL NE OLUR KEREMİ KADROYA ALIN SADECE BÖLÜM OYUNCUSU OLARAK KALMASIN .

    YanıtlaSil
  14. kerem diziye renk getiren en çok sensin. sen yokken berk dizide eğlence katıyordu.KEREM GELİNCE DİZİ DAHA BİR RENKLENDİ VE KEREM BENCE K.O.D. NUN HAYAT DAMARI OLDU.BU DİZİYİ İZLEYEN ARKADAŞLARIM KEREM İ GÖRÜNCE KESİNLİKLE DİZİ DE KEREM VAR DİYE İZLİYORLAR DİZİ GÜZEL KEREM DE ÇOK YAKIŞIKLI

    YanıtlaSil
  15. KEREM BALIK BURCU BENİM YEĞENİM EGE DE BALIK BURCU BİR İKİ ARKADAŞIM DA BALIK BURCU FARKETTİM DE BALIK BURÇLARININ SAÇLARI KIVIRCIK ÇOK İYİ ARKADAŞDIRLAR.KEREMİ ÇOK SEVİYORUZ. KENDİNE İYİ BAK.

    YanıtlaSil
  16. K.O.D NUN YENİ BÖLÜMÜNÜ ÖYLE HEYECANLA BEKLEDİM Kİ TEKİN LE BERK İN DÜELLO BÖLÜMÜNÜ ÖZELLİKLE HAFTA SONU İŞİM ÇIKINCA FİLMİN ORTALARINA YETİŞTİM YANİ YİNE DE DÜELLO BÖLÜMÜNÜ YAKALADIM HEP TEKİN YENİLDİ EN SONUNDA TEKİN YİNE BERK İ YENİP ÜSTÜNE ÇIKTI GALİBA BERK BU SEFER TEKİN İ ACAYİP KIZDIRMIŞ BİR TÜRLÜ BOĞAZINI BIRAKMADI. ALLAHTAN TATLIYA BAĞLANDI SONUÇ YA BEN TEKİN İN KARDEŞİNİ HİÇ BEĞENMEDİM YA ISINAMADIK BİR TÜRLÜ ALİ PINAR TEKİN ÜÇLÜSÜ GÜZELDİ AMA TAHMİN EDİYORUZ Kİ BERK TEKİN İN KARDEŞİNİ SEVECEK TEKİNE DE BERK İN ESKİ SEVDİĞİYLE BERABER OLACAK KIZIN İSMİNİ UNUTTUM DA ÇEKİK GÖZLÜLÜĞÜ AKLIMDA AAAAAAAAAA NE YAPAYIM TEKİN YANİ KEREM BEN DE AKIL MI BIRAKTI. NEREDEYSE GÜNÜN 24 SAATİ KEREM İ DÜŞÜNEREK GEÇİRİYORUM SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇOK GERÇEKÇİ BİR OYUNCULUĞUN VAR KEŞKE DİYORUM HER HAFTA SONU BEŞİKTAŞA GİDİYORUM ABLAM TAM B.A.LİSESİNİN KARŞISIN DA OTURUYOR. MUTLAKA GEÇERKEN OKULUN İÇİNE BAKARIM ÇEKİM OLDUĞUNDA EN AZINDAN KEREM İ UZAKTAN GÖREYİM AH GÖRSEM NE OLACAK Kİ KEREM BANA BAKMAZ Kİ . NEYSE KENDİNE İYİ BAK OYUNCULUK HAYATINDA BAŞARILAR SENİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM BEN REYHAN.

    YanıtlaSil
  17. K.O.D. SENARİSTİNE,YAPIMCISINA VE EKİBİNE SESLENİYORUZ VE ISRARLA KEREM COROGİL İ BÖLÜM OYUNCUSU OLARAK DEĞİL ,KADROYA ALINSIN İSTİYORUZ. BU KADAR YETENEKLİ İYİ OYNAYAN OYUNCU NASIL OLURDA BÖLÜM OYUNCUSU OLARAK KALIR ANLAM VEREMİYORUM .JALE VE BAZILARI KADRODA FAKAT AZ GÖRÜNÜYORLAR .ÖĞRENCİ KADROLARDAN BERK DEN HEMEN SONRA EN ÇOK BAŞROLÜ KEREM COROGİL HAK EDİYOR. LÜTFEN AYRILMA DİZİDEN KEREM DÜNYALARDAN HİÇ BİR ŞEYE DEĞİŞMEYİZ SENİ.DİZİ DE EN ÇOK SEN GÖRÜNÜYORSUN ZATEN BİZİM İÇİN BAŞROL OYUNCUSU SENSİN DİZİ DE SENİ BAŞROL OYUNCUSU OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.

    YanıtlaSil
  18. KEREM COROGİLİ BİR SİTE DE HİÇBİRYERDE TUTUNAMAMIŞ SADECE K.O.D DA TUTULMUŞ DİYE BİR YORUM OKUDUM. EMİNİM KEREM İ ÇEKEMEYEN BİRİSİDİR.KEREM ÖYLE YORUMLARI KAFANA TAKMA SEN SÜPPERRRR BİR OYUNCUSUN . KENDİNE İYİ BAK HOŞÇAKAL DEMEDEN ÖNCE O TARZ YORUM YAPANLAR BİR YERE GELEMEMİŞ BOŞ İNSANLAR MÜDÜR GELİYOR HEMEN SİTENİ ŞU AN KAPATIYORUM KENDİNE İYİ BAK BEN REYHAN.

    YanıtlaSil
  19. KEREM TEKİN ROLÜNDE ÇOK BAŞARILIBİR OYUNCU DÜŞÜNÜYORUM DA KEREM DEN BAŞKASI BU ROLÜ HİÇ KİMSE YAPAMAZ. BU DİZİ BİTTİĞİNDE KEREM İ GÜZEL PROJELER DE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH.KALİTELİ YAPIMLARDA AKLA GELEN İLK İSİM OZAN ÇOBANOĞLU VE KEREM COROGİL OLMALI .KEREM OYUNCULUĞUN HAKKINI FAZLASIYLA VERİYOR.SANA HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.HER HAFTA MERAKLA K.O.D. YU İZLEMEK İÇİN BEKLİYORUM.

    YanıtlaSil
  20. KEREM BEŞİNCİ BOYUTTA GÖRME ENGELLİ ROLÜNDEYMİŞ.BEN O BÖLÜMÜ KAÇIRDIM .İZLEYEN ARKADAŞLARIM ÇOK İYİ OYNADI.GERÇEKTEN GÖRME ENGELLİ GİBİ DEDİLER.HER PAZERTESİ BEŞİNCİ BOYUTU KAÇIRMIYORUM FAKAT BİR TÜRLÜ KEREM Lİ OLAN BÖLÜMÜ YAYINLAMADILAR.SENİ ÇOK BEĞENİYLE İZLİYORUZ K.O.D.DA . SIRF SENİN İÇİN İZLEMEYE BAŞLADIM ÖNCEDEN HİÇ İZLEMİYORDUM . ARKADAŞLARIM KEREM DİYE BİR ÇOCUK VAR MUTLAKA İZLE DEDİLER ÖYLE İZLEMEYE BAŞLADIM EN YAKIŞIKLI OLAN SENSİN VE BİZİM FAVORİMİZSİNNNNNNNN.VE BAŞROLÜ SANA VERSİNLER.SSENİ ÇOK SEVİYORUZ HOŞÇAKAL.

    YanıtlaSil
  21. KEREM HİÇ OTUZ GÖSTERMİYOR.SANKİ YAŞINI BÜYÜK YAZDIRMIŞLAR.TAM YİRMİ YAŞINDA GÖSTERİYOR.ALİ HOCA İLE AYNI YAŞTA İNANAMIYORUM.BERK LE AYNI YAŞTALAR SANKİ.KEREM EN İYİ SENSİN.BERK LE YİNE KANKA OLACAK MISINIZ. BERK KÖTÜ ÇOCUK DEĞİLDE İŞTE DAMARINA BASILINCA GURURUNA YEDİREMİYOR .HEP KEREM BERK
    İ YENSİN.NASIL ÜZÜLMÜŞTÜM TEKİN YENİLİYOR DİYE DÜELLO DASONRA YİNE TEKİN BERK İN ÜSTÜNE ÇIKTI LİDERLİĞİNİ SAĞLADI.

    YanıtlaSil
  22. BEN K.O.D NUN SENARİSTİN ARKA SIRADAKİLER HAKKINDA ALAKSIZ,TÜRK AHLAKINA UYMUYOR DEMİŞ.GALİBA BUNU YAZAN SENARİST HİÇ İZLEMEMİŞ BU FİLMİ TAM AKSİNE ARKADAŞ GRUBU BİRBİRİNE ÇOK BAĞLI ÖĞRETMENLERİ HEP DÜRÜSTLÜĞÜ ÖĞRETEN LİSE DE YAŞANAN OLAYLARI KONU ALIP,GENÇLERİ NASIL OLURDA ŞİDDET EĞİLİMİNİ AZALTSAK VE HAKLI OLDUĞUN KONUSUN DA İSE SUSMAMA YI.BEN LİSEDEYKEN AYNEN ARKA SIRADAKİLER GİBİ OLAYLAR ÇOK GÖRDÜM.YAZAN SENARİST ARAŞTIRARAK YAZDIK DİYOR YADA KENDİ CEMAATİ İÇİNDE ARAŞTIRDI YADA ARŞTIRMADI ONU BİLEMEM FAKAT YAZAN SENARİSTİN ARKA SIRADAKİLER GİBİ BİR HAYATIN OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR AMA BUNU ÇOK ABARTILI BULUYORLAR DİK GÖRÜŞTE OLUYORLAR.FAKAT KAVAK YELLERİ ÇOK ÖZENTİDİR GENÇLERİN NORMALMİŞ GİBİ SÜREKLİ İÇKİ İÇMELERİ . FAKAT K.O.D RU BAZEN ÇOK PEMBE OLUYOR .HERKES ÖYLE PEMBE HAYAT YAŞASA BAŞONA BİR ŞEY GELDİĞİNDE KURTULSA SORUN OLMAZ GENÇLERDE. BEN SADECE BU DİZİYİ KEREM COROGİL VE BERK İÇİN İZLİYORUM.KEREM SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇOK İYİ OYNUYORSUN.

    YanıtlaSil
  23. KEREM SENİ ÇOK SEVİYORUZ .SEN BİRTANESİN,EN İYİ OYNAYAN VE EN YAKIŞIKLI OLAN SENSİN.

    YanıtlaSil
  24. KEREM COROGİL E BİR ŞİİR YAZDIM FAKAT BEĞENİR Mİ
    Bir şiir kadar kusursuz yazılırsın
    Bir roman gibi okundukça okunursun
    Bir tablo gibisin gözlerim kamaşır
    Bir insanın sana baktıkça bakası gelir
    Bakmaya kıyamam sana

    O güzel gözlerini tabloya aktarsam
    Senin güzel gözlerin gibi olabilir mi
    Gözlerinin tablosunu tuvale aktarsam
    Gözlerinin içinde ki güzelliği
    Gözlerinin içindeki o duru kalbini aktarabilir miyim

    KEREM E NOT YAZILARIMLA BİR DAHA SENİ RAHATSIZ ETMEYECEĞİM FAKAT BU SANA YAZDIĞIMI OKUR MUSUN BİLMİYORUM. BANA KIZMA OLUR MU BİR YANDAN DA MERAK EDİYORUM BU YAZILANLARI OKUYORMUSUN KEŞKE BİLSEM OKUDUĞUNU BEN REYHAN.

    YanıtlaSil
  25. K.O.D NUN YENİ BÖLÜMÜNÜ İZLEDİĞİMDE BÖLÜM OYUNCULARIN DA KEREM İN İSMİNİ GÖREMEDİM YADA YAZDI BEN GÖREMEDİM NE ZAMAN KADROYA ALINACAK. BENCE HEMEN KADROYA ALIN.
    MERVE

    YanıtlaSil
  26. tekin diziden çıkmasın ne olur.

    YanıtlaSil
  27. tekin hiç yaşını göstermiyor sanki berkle aynı yaşta. ne kadar güzel insanın kendi yaşından on yaş
    küçük göstermesi.tekini çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    seviyoruz.

    YanıtlaSil
  28. YA ARKADAŞLAR GERÇEKTEN HİÇ YAŞINI GÖSTERMİYOR.
    KESİN 20 YAŞINDADIR.KEREM İN KİMLİĞİNE YAŞI BÜYÜK YAZILMIŞTIR.ALİ HOCAYLA AYNI YAŞTALAR.
    AKIL ALMIYOR.BİR ALİ HOCAYA BAKIYORUM BİR TEKİN E
    YOK DİYORUM KESİN TEKİN 20 YAŞINDADIR.ALİ HOCA YAŞINI GÖSTERİYOR.

    YanıtlaSil
  29. ÇOK TATLI ÇOCUK TEKİN. ÇOK YAKIŞIKLI. HEP BU DİZİDE KALSIN. HİÇ AYRILMA BU DİZİDEN KEREM.ÇOK SEVİYORUZ SENİ.
    BURCU.

    YanıtlaSil
  30. kerem i kadroya alın.k.o.d.dan ayrılmasın.

    YanıtlaSil
  31. TEKİN ÇOK TATLISIN. SENİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM.
    ASLI

    YanıtlaSil
  32. KEREM HACETEE ÜNÜVERSİTESİN DE OKUMUŞ.ÇOK YETENEKLİ.H.Ü OKUYANLARIN HEPSİ ÇOK YETENEKLİ VE İYİ OYUNCULAR BUNLARIN İÇİNDEN EN ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    BENCE KEREM COROGİL.ONU ÇOK SEVİYORUZ.BİR TANE O BİZİM İÇİN. RESİM DE ÇOK YAKIŞIKLI ÇIKMIŞSIN.
    MİNE

    YanıtlaSil
  33. KEREM COROGİL SAKIN BU DİZİDEN AYRILMA

    NE OLUR.DİZİDEN ÇIKMA.KADROYA NE ZAMAN ALINACAKSIN.SENİÇOK SEVİYORUZ.ÖPTÜM SENİ BAY BAY.
    MİNE

    YanıtlaSil
  34. seni çok seviyorum tekin.
    oyunculuk hayatında başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  35. SENİ ÇOK SEVİYORUM KEREM.

    BU ARADA
    HİÇ YAŞINI GÖSTERMİYORSUN.
    KIVIRCIK SAÇLIM.ÇOK SEVİYORUM SENİ.

    YanıtlaSil
  36. Hemen cumartesi günü olsa.yeni bölüm de seni izlesem.

    BU DİZİYİ SADECE SENİN İÇİN İZLİYORUM.BENCE KARİYERİN ZİRVESİNİ BU DİZİDE YAKALADIN . BURADAN AYRILMA ,AYRILIRSAN İZLEMEM.SINIF DİZİSİ İNANILMAZ SAÇMA DİZİYDİ.BU DİZİDE Kİ KAREKTERİN ÇOK MÜKEMMEL.OYUNCULUĞUNUN HAKKINI VERİYORSUN.ÇOK GERÇEKÇİ OYNUYORSUN.SENİ ÇOK SEVİYORUZ.

    YanıtlaSil
  37. ÇOK TATLISIN.

    SENİ ÇOK SEVİYORUZ.

    OYUNCULUK HAYATINDA

    BAŞARILAR DİLİYORUZ.

    KEREM EN FAVORİMİZ SENSİN.

    GERÇEKTEN ÇOK TATLISIN VE

    SENİ ÇOK SEVİYORUZ.

    YanıtlaSil
  38. neden hala jenerikte yok kii bence diziden asla ayrılmaması gereken bir oyuncu çok başarılı üstelik de sempatik kıvırcık:)

    YanıtlaSil
  39. KEREM NEDEN HALA BÖLÜM OYUNCUSU OLARAK

    DEVAM EDİYOR.NEDEN OYUNCU KADROSUN DA GÖREMİYORUZZZ.

    HEMEN KEREM İ KADROYA ALIN.EĞER KEREM DİZİDEN ÇIKARSA KESİNLİKLE İZLEMEM.BİR ÇOK ARKADAŞIM

    KEREM COROGİL İÇİN İZLİYOR.DİZİDEN AYRILMASIN ÖYLE

    BİR ŞEY OLURSA REYTİNG ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    DÜŞER.EN KISA ZAMAN DA KEREM JENERİK E EN KISA ZAMANDA ALINSIN.KEREM ÇOKKKKKKKKKKKKK

    İYİ BİR OYUNCU ,ÇOKKKKKKKK TATLI,ÇOKKKKKKKKK YAKIŞIKLIVEEEEEEEEEEEE


    DİZİNİN NUMBER ONE I.

    SENİ ÇOKKKKKKKKKK

    SEVİYORUZ KEREM.KENDİNE İYİ BAK NUMBER ONE NIMIZ.

    YanıtlaSil
  40. çok tatlısın.kerem.

    YanıtlaSil
  41. AŞKIM BENİM YA ÇOK SEVİYORUM BU KEREM İ.

    YanıtlaSil
  42. K.O.D.DİZİSİNİN HAYAT DAMARI
    DİZİYİ YÜKSEKLERDE TUTAN ,DİZİNİN YAŞAMI KEREM E BAĞLIDIR.EĞER Kİ OLURSA KEREM DİZİDEN AYRILIRSA DİZİDE YAYINDAN KALKAR.BENDEN SÖYLEMESİ.EN İYİ OYNAYAN KEREM COROGİL.

    YanıtlaSil
  43. GERÇEKTEN DE KEREM DİZİNİN BİR NUMARSI.
    DİZİNİN GÖZBEBEĞİ VE GERÇEKTEN ÇOK USTA BİR OYUNCU.
    ÇOK GERÇEKÇİ OYNUYOR.HERKES KEREM İ ÇOK SEVİYOR.

    YanıtlaSil
  44. SEZON FİNALİ OLDUĞUNDA KEREM SAKIN AYRILMASIN.
    ONU ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    SEVİYORUZ LÜTFEN.HEP OYNASIN KEREM İ BAŞROLE ALIN.LÜTFEN.

    YanıtlaSil
  45. kerem dizide bizim bir tanemiz.tekin karakteriyle çok başarılı bir oyuncu.berk ten daha iyi oynuyor.kerem çok şirin ve çok tatlı onu çok seviyorum.iyi ki bu dizide seni gördüm ,önceden izlemiyordum .sen gurbet kuşlarındaydın.o bitti diye üzülmüştüm fakat seni k.o.d. da görünce buada izlemeye başladım en çok senin için izliyorum sen çıkarsan izlemem.bu arada maşallah hiç yaşını göstermiyorsun.17 18 gösteriyorsun.

    YanıtlaSil
  46. tekin harika birisi.ne tatlı bir oyuncu .bizi ekrana bağlayan bu dizide sadece tekin.tekin in gerçekten yaşı o kadar çok büyük mü.hiç göstermiyor.sanki 19 20 yaşında.tekini çok seviyoruz .hayatında başarılar ve kendine çok iyi bak.hoşçakal.

    YanıtlaSil
  47. çok yakışıklı iyi ki gurbet kuşlarıyayından kalkmış .yoksa kerem i tanımayacaktım.onu çok seviyorum.çok iyi bir oyuncu.çok gerçekçi oynuyor.

    YanıtlaSil
  48. kerem k.o.d. da tekin rolünde çok başarılı.konuşurken hep gülümseyerek konuşuyor.çoktatlı oluyor.hastasıyım kereme.

    YanıtlaSil
  49. seniçok seviyorum. kerem en iyi oynayan sensin.
    aşkım benimmmmmmmm.

    YanıtlaSil
  50. DİZİ GÜZEL FAKAT ÇOK BÜYÜK KUSURLARI VAR.DİZİNİN EN GÜZEL YANI KEREM COROGİLİN BULUNMASI,DİZİYE RENK GETİRİP CANLANDIRMASI.DİZİNİN

    KUSURU İSE SAYMAKLA BİTMEYECEĞİ İÇİN ŞUNU YAZIYORUM.
    PINARI İSTEMEYE GİDİYORLAR PEKİ NEDEN BÜTÜN SINIF
    PINARI İSTEMEYE GİDİYOR AYRICA ALİ HOCANIN ÖZEL HAYATIYLA NEDEN BÜTÜN SINIFLA PAYLAŞTIRILIYOR.

    BENCE BİR ÖĞRETMENİN YAŞAMI VE ÖZEL HAYATINA BÜTÜN ÖĞRENCİLERİ, ALİ HOCANIN KUYRUKLARI GİBİ GİDİLMESİNE GEREK YOK.ANLADIK GÜZEL BİR LİSE DİZİSİ ÇEKELİM DEMİŞSİNİZ BİR DE SENARYOYU SAÇMA YAZMASANIZ
    BİRAZ MANTIKLI YAZSANIZ.KEREM COROGİL İ BAŞROLE ALSANIZ ÇOK İYİ OLUR.DİZİYİ SEVİYORUM FAKAT EN ÇOK KEREM İÇİN İZLİYORUM.KEREM COROGİL GİDERSE KİMSE İZLEMEZ BU DİZİYİ .SENİ ÇOK SEVİYORUM KEREM.OYUNCULUK HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.ÇOK İYİ OYUNCUSUN.GÜLÜMSEYEREK KONUŞMAN BİR HARİKA.KENDİNE İYİ BAK.
    BEN REYHAN.

    YanıtlaSil
  51. Tekin çok yakışıklı ve çok iyi oynuyor.

    YanıtlaSil
  52. Tekin i çok seviyorum.jenerik de neden hala yok.
    çok haksızlık yapıyorsunuz kerem e .kerem i jenerik de görmek istiyoruz.kerem i çok seviyoruz.buradan duyurulur.

    YanıtlaSil
  53. Kerem oyunculuk hakkını veriyor.çok iyi oyuncu gerçekten.sinirlenişi,gülümseyişi,duygulanışı öyle iyi oynuyor ki gerçek gibi.tekin üzüldüğün de biz de üzülüyoruz.çok gerçekçi oynuyor.seni ailecek çok seviyoruz.

    YanıtlaSil
  54. Arkadaşım bana k.o.d. yu izle dedi.ben arka sıradakileri izliyorum.şimdi k.o.d yu izlemeye başladım.gerçekten tekin arka sıradakiler ibo da daha yakışıklı bir de hiç yaşını göstermiyor.sanki yirmi yaşında.çok yetenekli tekin karekteriyle.
    sinem

    YanıtlaSil
  55. NEDEN HALA KEREM JENERİKTE YOK.KEREM GİBİ ÇOK İYİ BİR OYUNCUYA HAKSIZLIK BU.NE OLUR AYRILMASIN DİZİDEN.ÇOK SEVİYORUZ KEREM COROGİLİ.
    menekşe

    YanıtlaSil
  56. Bu siteyi yeni gördüm .keremi çok seviyorum. çok iyi oyuncu.ona sorularım olcakdı ama keremle ilgili hasbinal bulamadım ya da iyi bakamadım. bilen birisi varsa buradaki siteye yazabilir mi.kerem i ne kadar çok seveni varmış.bir tek ben seviyorum sanıyordum.bu kadar çok güzel yorumlar görünce çok sevindim.kerem gerçekten dizinin bir tanesi.kereme oyunculuk hayatında başarılar diliyorum.
    gamze

    YanıtlaSil
  57. kerem bey sezon finalinden sonra ki yeni başlayacak olan bölümlerde oynayacak mı.kerem i k.o.d. da hep görmek istiyoruz.diziden hiç ayrılmasınn giderse çok üzülürüz.kerem ve berk çok iyi oyuncu.çok gerçekçi oynuyorlar.özellikle berk in şefik hocayla atışması muhteşemdi.sizi çok seviyoruz.kendi okulumuza doğru ekibine başarılar.stv da böyle güzel bir lise dizisi çektikleri için teşekkürler ve başarıların devamını dileriz.

    YanıtlaSil
  58. öğlen yemeğindeyim yemeği bıraktım.k.o.d dizisi hakkında yorum yapmak için.diziyi çok seviyorum.kerem beyi oyunculukta çok başarılı ve yetenekli buluyorum.dizinin başarısının devamını diliyorum.fakat kerem bey i dizide daha çok görmek istiyorum.kerem bey size oyunculuk hayatında başarılarının devamını diliyorum.hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  59. CANIM BENİM YA ÇOK SEVİYORUM TEKİNİ.GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR OYUNCU.ÇOK GERÇEKÇİ OYNUYOR.K.O.D. EKİBİNE BAŞARILAR.
    ZEYNEP

    YanıtlaSil
  60. kerem tekin karekteri olarak çok yetenekli.çok iyi oyuncu.ama özlem karekter hiç olmadı bence.
    kerem kendine iyi bak .stv k.o.d.ekibine başarıların devamını diliyorum.
    pelin

    YanıtlaSil
  61. KEREM BEY ACABA HANGİ TAKIMI TUTUYORSUNUZ.

    ÇOK MERAK ETTİM.ÇOK SICAK BİRİSİNİZ.OYUNCULUK PERFORMANSINIZ MÜKEMMEL.BERK VE SİZ ÇOK GERÇEKÇİ OYNUYORSUNUZ.KEREM BEY E VE STV K.O.D. EKİBİNE BAŞARILARIN DEVAMINI VE İYİ GÜNLER DİLİYORUM.
    sevda

    YanıtlaSil
  62. kerem seni çok seviyorum.çok yeteneklisin.

    sezon finali olduğunda yeni başlayacak olan

    bölümlerde seni başrölde görmek istiyorum.öğrenci

    grubunda başrol de berk var . berk de çok iyi oyuncu .başrolü berk le kerem bey olsa. çok iyi olur.

    ikiniz çok iyi bir grupsunuz.ben bu diziyi kerem ve berk siz düşünemiyorum.

    Ayrıca hiç kimse tekin ve berk siz düşünemiyor.k.o.d. dizisinde en çok tekin ve berk ten konuşuluyor.ve gerçekten çok seviliyorsunuz.Bunu ben ikinizin yani kerem ve çağrı beyin oyunculukta çokkkkkk büyük ve yetenekli performansına bağlıyorum.

    kerem ve çağrı bey oyunculuklarıyla sanki bizi de

    lisenin içindeymişiz gibi bir de orada o anları yaşıyormuşuz gibi hissettiriyorlar.kerem ve çağrı beyi çok yetenekli buluyorum.buradan k.o.d. nun senaristine ye yönetmene bir şey duyurmak istiyorum.kerem beyi de başrole alın.ne olur.biliyorum bir kaç kişi istiyor diye alınmayabilir.belki de bu konu hakkında

    alakasız yazıyor olabilirim.Ama gerçekten KEREM VE BERK LE dizi de daha çok konu ve güzel bölümler çıkar diye düşünüyorum.SİZCE KEREM VE BERK SİZ BU DİZİ DÜŞÜNÜLEBİLİR Mİ. İKİSİ BU DİZİDEN ÇIKARILMAMASI GEREKEN OYUNCULAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
    STV VE K.O.D. EKİBİNE BAŞARILAR.

    YanıtlaSil
  63. kerem çok yakışıklı.çok seviyorum onu.gerçekten çok iyi oyuncu.he bu dizide kalsın.ayrılmasınnnnnnnnnnnnnnnnn.

    YanıtlaSil
  64. kerem seni çok seviyorum. çokkkkkkkk yakışıklısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

    kendi okulumuza doğrudan ayrılmaması gereken

    en iyi oyuncusun.Aşkım benim çok seviyorum seni.

    YanıtlaSil
  65. çok yetenekli bir oyuncu.

    diziden asla ayrılmaması gereken bir oyuncu.

    YanıtlaSil
  66. DOMİNOS PİZZA REKLAMIN DA TEKİN Mİ OYNADI.HİÇ DİKKAT ETMEDİM.PEKİ DOMİNOS PİZZA REKLAMININ DEVAMI GELECEK Mİ.TEKİN ÇOK BAŞARILI OYUNCULUKTA.TEKİNİ REKLAMLARDA GÖRMEK DE ÇOK GÜZEL OLUR.YETENEKLİ OLMASA BU KADAR SEVİLİR Mİ.ÇOKKKKKKKKKKKKKKK

    BAŞARILI BİR OYUNCU.TEKİNİ ÇOK SEVİYORUZ.K.O.D. DİZİSİNDE HEP TEKİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ.K.O.D. EKİBİNE BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUZ.HOÇAKALIN.

    YanıtlaSil
  67. ben de tekin ve berksiz düşünemiyorum bu diziyi.yorumlara ben de katılıyorum.gerçekten tekin gitmesin.çok seviyoruz onu.sempatik kıvırcık.

    YanıtlaSil
  68. tekin çok yakışıklı,iyi bir oyuncu ve ben onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
    k.o.d.dan asla ayrılmaması gereken bir oyuncu.çok gerçekçi oynuyor.sınıf dizisinde tarık rolündeydi.orada hiç sevememiştim ama burada çok sevdim tekini.tekin oyunculuk hayatında başarılar.
    gülsemin

    YanıtlaSil
  69. çok yakışıklı.

    YanıtlaSil
  70. sezon finali olacakmış ben nasıl beklerim yeni bölümlerini.olsun ilk başlarda izlemiyordum onları izlerim.tekinsiz hiç bu dizi olurmu ya.yaz boyunca yeni bölümsüz benim için çok zor geçecek ve tekini çok özliycem ve ayrıca tekin çok yakışıklı.

    YanıtlaSil
  71. kerem , tekin karakteriyle çok başarılı oyuncu.ilk defa dün k.o.d nun arkadaşımın tavsiyesiyle izledim.hiç izlemek istemiyordum fakat gerçekten güzel bir diziymiş.arkadaşım tekini çok seviyor.onun için izle dedi.izledim ve çok beğendim.gerçekten tekin ve berk çok yetenekli.

    YanıtlaSil
  72. keremi çok seviyorum.hastasıyım keremin.en çok gözlerini beğeniyorum.bakışları çok güzel.ve çok yakışıklı.tekin rolünde çok başarılı.gülümseyerek konuşmasına hastasıyım.k.o.d. dan çıkmasın.lütfen .k.o.d.ekibine başarılar.böyle güzel projeden kerem ayrılmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  73. kerem,tekin karakteri olarak ne olur ayrılma bu diziden.seni çok seviyoruz.oyunculuğun çok gerçekçi.dizide ki sesin gerçek sesin mi.ve diziden asla ayrılmaması gereken oyuncusun.sana hayatında başarılar ve k.o.d.ekibine de başarıların devamını diliyorum.hoşçakalın.
    filiz

    YanıtlaSil
  74. aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim.çok iyi oyuncusun.çok seviyorum seni.

    YanıtlaSil
  75. bence kerem berkten çok daha yetenekli ......
    başarılar diliyorum ona

    YanıtlaSil
  76. kerem ne olur bu diziden ayrılma.çok yetenekli buluyorum seni.ve çok seviyorum seni.

    YanıtlaSil
  77. otuzbirinci bölümde kerem çok az göründü.berk de öyle konu jale ceren üzerindeydi.farklı bir bölümdü.mutlaka çarşamba günü tekrarını izlerim.iş yüzünden yarım izledim,hepsini izleyemedim.güzel bir bölümdü keremi göremediğim için çok üzüldüm.kerem seni çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  78. avrupa yakasında dursun ve osman karakterleri konuk oyuncuydu.yani bir yada beş bölümlük için.herkes dursun ve osmanı çok sevdi.gülse hanım çok iyi yapıp jenerik e yani sürekli oynanacak ,ayrılmayacak oyuncu kadrosuna alındı.ve biz de keremi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzzzzzzzzzzzzzzz.
    konuk oyuncu olarak kalmasını hiç istemiyoruz.sezon finali yapıldıktan sonra yeni başlayacak sezonda keremi de jenerik te görmek istiyoruz.tekin karakteri olarak da çok seviyoruz.lütfen kerem ayrılmasın k.o.d.dan.kerem çok iyi oyuncu.oyunculuk hayatında başarıların devamını diliyoruz.k.o.d. ekibine başarıların devamını diliyoruz.hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  79. geçen hafta k.o.d yu pek izleyememiştim.yeğenlerim hep de k.o.d nun saatin de gelir.k.o.d. nun tekrarını hiç kaçırmam.geçen hafta dedim ki keşke k.o.d.nun saati 21.30 olsa demiştim.k.o.d.nun saati artık 21.10 oldu ve çok sevindim.yeğenlerim 21.00 de uyuyor.diziyi çok sessiz bir ortamda izledim.ama tekin çok az göründü.kerem çok iyi oyuncu.keremi çok seviyorum.k.o.d.ekibine başarıların devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  80. canım benim çok seviyorum tekini.harika bir oyuncu.keremin oyunculukta ki beden dili,duruşu,bakışı muhteşem.çok gerçekçi oynuyor.zaten bakışı beni öldürüyor.ayrıca çok yakışıklı.sınıf dizisinde tanımıştım.ordada seviyordum fakat tekin karakteri ona daha çok yakışmış.gerçek hayatta karakteri tekin gibi hayal ediyorum.acaba gerçek hayatta nasılsın eminim çok tatlı karakteri vardır.kerem seni çok seviyorum liseler artık 4 sene.k.o.d da 4 sene sürsün fakat keremle beraber 4 sene sürsün.ayrılma bu diziden kerem.k.o.d. ekibine başarılar.

    YanıtlaSil
  81. aşkım senin niye hasbinalin yok.seninle yazışmak isteyen o kadar çok kişi var ki.kerem çok iyi oyuncusun.diziden ayrılma ve dizide seni daha çok görmek istiyoruz.stv ve k.o.d.tüm ekibine başarılar diliyorum.yeni gelen kıza hariç.zaten kimse sevmedi onu.
    gizem

    YanıtlaSil
  82. kerem çok yetenekli bir oyuncu.bencede bu diziden kesinlikle ayrılmaması gerekir.k.o.d.nun saati21.10 olması çok iyi oldu.malum istanbul trafiği işten çıkınca ancak eve akşam sekiz buçuk gibi evde oluyordum ve filmin yarısını kaçırıyordum.umarım dizinin saati erkene alınmaz21.10 çok iyi oldu.kereme oyunculuk hayatının başarıların devamını diliyorum ve k.o.d.ekibine başarılar.

    YanıtlaSil
  83. tekin seni çok seviyorum.çok gerçekçi oynuyorsun.kendine iyi bak.k.o.d.ekibine başarılar.

    YanıtlaSil
  84. k.o.d.nun saati 21.10 oldu.bence hep bu saatte kalsın.filme hiç yetişemiyordum.şimdi daha iyi oldu.kerem beyin oyunculuğu tek kelimeyle harika demekle yetiniyorum.çünkü o kadar gerçekçi oynuyor ki muhteşem kelimeleri birleştirsem ,keremin oyunculuk performansının yanında sönük kalır.keremi çok seviyorum.keremle tanışmayı çok isterdim.bugün k.o.d.tekrarını aynı heyacanla yeni bölümüymüş gibi bekliyorum.fakat kerem bey çok az göründü canım ya.daha çok görünmesini isterim.keremsiz bu dizi olmazzzzzzzz.hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  85. kerem seni çok seviyorum.oyunculuk hayatında başarılarının devamını diliyorum.ayrıca bakışların çok güzel.yakışıklı.

    YanıtlaSil
  86. kerem çok yakışıklısın.sınıf dizisinde tanıdım seni sonra gurbet kuşları en son buradasın.gerçekten seni burada daha çok beğendim.buradan inşallah k.o.d.dan ayrılmazsın.hep burada kal.oyunculuk hakkını çok iyi veriyorsun.oyunculuk hayatında başarılar.k.o.d.ekibine başarılar.çok güzel bir dizi.bugün bir an önce saat 23.00 olsa da izlesem diyorum.kerem bu dizide benim favorim.çok seviyorum onu.

    YanıtlaSil
  87. çok beğeniyorum tekini.dizide birtanem benim.ve de sempatik kıvırcık.tekine başarılar.

    YanıtlaSil
  88. kerem i çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    k.o.d.dizisinden asla ayrılmaması gereken en iyi oyuncu.kerem e ve k.o.d. ekibine başarılar.

    YanıtlaSil
  89. canım benim çok seviyorum seni.ne olur ayrılma bu diziden.kerem canım benim oyunculuk hayatında başarılar.k.o.d.ekibine başarılarının devamını diliyorum

    YanıtlaSil
  90. aşkım çok seviyorum seni.en iyi oynayan kerem yani tekin.

    YanıtlaSil
  91. YA AŞKIM BANA DOKUNSALAR AĞLARIM ŞİMDİ.

    DİZİ FİNAL BEN ŞİMDİ NEREDE GÖRÜCEM SENİ.

    KEREM GÜZEL PROJELERDE GÖRMEK İSTİYORUM SENİ.

    KARİYERİNE SON VERECEK PROJELER DE BULUNMA.
    ASLINDA BEN SENİ GURBET KUŞLARINDA TANIDIM.

    YAYINDAN KALKINCA SÜREKLİ TAKİP ETTİM SENİ.VE BURADA
    OLDUĞUNU GÖRÜNCE BURADA İZLEMEYE BAŞLADIM.ŞİMDİ İNŞALLAH GÜZEL BİR PROJEDE GÖRÜRÜM SENİ.
    ZATEN SEN VARSIN DİYE İZLİYORDUM.GERÇEKTEN SENİ ÇOK SEVİYORUM.

    YanıtlaSil
  92. MERHABA KEREM

    UMARIM BU YAZIMI OKURSUN.CTS GÜNÜ STV FANLARINA ÜYE OLDUM.MESAJ YAZIP KALKMAMASI İÇİN KULLANICI ADIM LİVE

    FAKAT İZLEDİĞİM ARKA SIRADAKİLER HAKKINDA ÇOK KÖTÜ MESAJLAR YAZILDI. [BURAM BURAM HARAM KOKAN DİZİLER] DİYE. VE ONLARA YAZDIKLARIM MESAJLAR HİÇBİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEDİ.

    BEN ÖNCEDEN KESİNLİKLE STV İZLEYİCİSİ DEĞİLDİM FAKAT İZLENMESİNE KARŞI BİRİSİ DE DEĞİLDİM. TEK TÜRKİYE İLE BAŞLADIM VE BÜTÜN DİZİLERİNİ İZLEMEYE DE BAŞLADIM.
    STV HAKKINDA ÖRÜMCEK KAFALI VE GERİ KAFALILARIN KANALI DENİLİYORDU. VE HALA DENMEKTE BEN İZLEMEDEN ÖNCE DE BÖYLE DİYENLERE KINAMAKTAYDIM.İNSANLARIN İZLEDİKLERİ DİZİLERE SAYGI OLUNMASI KANAATİNDEYİM.

    İNANIN STV YE ŞU AN ÇOK KIRGINIM NEDEN DENİRSE,
    SİTE YE ÜYE OLUNMADAN ÖNCE HAKARET SATAŞMA OLMAYACAK DENİLİYORDU.

    FAKAT YAZDIKLARIMLA HERKES NEREDEYSE BENİ DÜŞMAN İLAN ETTİLER.ARTIK FORUMA TAKILMAM ZANNEDİYORUM. FAKAT NEDENİ STV FAN YÖNETİCİLERİ[ BURAM BURAM HARAM KOKAN DİZİLER] DİYE YAZANA
    TEPKİ GÖSTERİLMEDİ.

    BEN BUNA ÇOK ÜZÜLDÜM ARKA SIRADAKİLER İZLEYİCİSİ OLARAK HİÇ İZLEMEDİKLERİ İÇİN ANLAMIYORLAR YADA ANLAMAK İSTEMİYORLAR.EĞER İNSANLARIN SİZİN İZLEDİKLERİNE SAYGI DUYULMASINI İSTİYORSANIZ SİZ DE BAŞKALARININ İZLEDİKLERİNE SAYGILI OLUN LÜTFEN.SİTEDEN BANA AÇIKLANACAK BİR MESAJ İSTİYORUM .O YÜZDEN LİVE ADLI KULLANICI SİTE ÜYELİĞİMİ KAPATMIYORUM.

    KEREM BEY EĞER BU YORUMU OKURSANIZ [LİVE] ADLI YANİ BANA BU MESAJI OKUDUM DİYE MESAJ ATARSANIZ GERÇEKTEN ÇOK SEVİNİRİM.NEDENİ İSE BİR DAHA UĞRAMIYACAĞIM SİTEYE.ÇÜNKÜ SİZİ ÇOK SEVİYORUM BU KONUDAKİ YORUMUNUZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.

    ÜZÜLEREK DİYORUM STV BENİ ÇOK KIRDI.

    YanıtlaSil
  93. KEREM BEY LİVE ADLI KULLANICI PANELİMİ İPTAL ETTİRMEYE ÇALIŞIYORUM.SEN ARTIK FORUM DA GÖREMEYECEĞİM İÇİN DE İPTAL ETTİRİYORUM.EĞER BİR KERELİĞİNE DE OLSA MESAJINIZI OKUDUM DİYE ATMANIZI İSTEDİĞİM İÇİN livtyler87@gmail.com mail adresim.buna mail atarsan sevinirim.hoşçakal.

    YanıtlaSil
  94. STV BUNDAN SONRA BENİM İÇİN BİTMİŞTİR.STV FANLARINDA ÖZEL MESAJLA BANA ATILARAK YÖNETİM TARAFINDAN SUSTURULMAYA VE BANA YAPILAN HAKARET İÇERİKLİ KELİMELER NORMALMİŞ GİBİ DAVRANILMASI.

    YÖNETİM BANA FORUMA GELME BOŞ VAKİT GİT DERS YAP DİYE MESAJ ATIYOR.BEN DÜNKÜ ÇOCUK DEĞİLİM.ÜNÜVERSİTEYİ BİTİRMİŞ SAĞLIK ÇALIŞANIYIM.

    KEREM BEY ARTIK STV İZLEMEYECEĞİM ARTIK ORADA SEN OLSAN BİLE.SENİN İÇİN ÇİĞ TAVUK BİLE YENİR ARTIK STV BENİ KAYBETTİ.
    BEN YÖNETİME NE KADAR SAĞDUYULU YAKLAŞSAMDA HAKARET İÇERİKLİ KELİME DE BİR ŞEY YOK DENEREK ISRARLA HADİ ARTIK BU FAN A TAKILMA TARZINDA YAZILDI.LİVE ADLI KULLANICI İPTAL ETTİRİLMİYORMUŞ.İSTENİRSE İPTALİ OLUR.

    STV Yİ ÇOĞU ARKADAŞIMA ZORLA İZLETTİRİYORDUM TAKİ DÜNE KADAR ARTIK İZLEMİYORUZ.VE AY IN 18 İNDE ZAMAN GAZETESİ ÜYELİĞİMİ İPTAL ETTİRECEĞİM.

    BANA SAYGI DUYMAYAN BİR KANALI ARTIK İZLEMEM. BEN STV YE ÖNYARGILARIMI YIKIP 2 SENE BOYUNCA HEP İZLİYORUM.AMA SON YAPILAN SAYGISIZLIKTAN SONRA ARTIK İZLEMİYECEĞİM.

    KEREM BEY SİZİ ÇOK SEVİYORUMM.KENDİNİZE İYİ BAKIN.
    SAYGILARIMLA
    İYİGÜNLER HOŞÇAKALIN.

    YanıtlaSil
  95. sayın liv yorumlarınızı üzülerek okudum fakat ortada sadece sizin tarafınızdan beyan edilen sözler var bahsettiiniz sitenin üyesiyim ve siteden de yönetimden de üyelerden de çok memnunum...sitedeki yorumlarınıza da baktım sezon finali ile ilgili başlıkta önceleri gayet olumlu ılımlı mesajlar yazmışsınız ancak bahsedilen dizi ile alakalı yorumlara karşı kusura bakmayın ama sizin verdiğiniz cevaplar da pek bir öfke dolu! üstelik de insanları resmen yargısız infaz ediyorlarmış gibiydi yorumlarınız... empati istiyorum diyorsunuz amaşu da var ki üyelerin dizi hakkındaki yorumlarından arka sıradakileri izledikleri nasıl bir dizi olduğunu bildikleri anlaşılıyor!!! ben de bahsettiğiniz dizinin nasıl bir dizi olduğunu biliyorum okul öğrencilik haricinde sırf flört çete aşk içeren bir dizi!!! bu diziyi ailemle oturup izlemem İZLEYEMEM şimdi siz bunun da geri kafalılık olduğunu düşünürseniz cevabım bunun bir EDEP ve AHLAK olduğudur!!! aşk adı altında devamlı müstehcen sahneler yayınlayan ve bunun öğrencilikle sıkı fıkı olduğu çarpık ilişkiler göstermek ise çağdaşlık kavramının altındaki bir sömürüdür!!! düşüncelere elbetteki saygı duyulması lazım ama bunu birilerinin arkasından burada bu şekilde dile getirmek ne kadar doğrudur tartışılır! hatta tartışılmaz bu YANLIŞtır!

    gönül isterdi ki bu başlık adı altında bu tartışmalar olmasaydı:( değerli oyuncumuz KEREM COROGİL den blog sitemiz adına ÖZÜR DİLİYORUM...

    saygılar salihas

    YanıtlaSil
  96. BENDE BU DİZİDE OYNAMAK ÇOK İSTERİM EĞER OYNARSAM KEREM KADAR HAYRANIM OLACAĞINA EMİNİM İNANMAZSANIZ DENEYİN Bİ GÖRECEKSİNİZ

    YanıtlaSil
  97. BU OYUNCU LANETLİ Mİ NE HANGİ DİZİDE OYNASA DİZİ YAYINDAN KALDIRILIYOR.HANGİ DİZİYE GİRSE TUTUNAMIYOR.BÜYÜMÜŞTE KÜÇÜLMÜŞ SANKİ.

    YanıtlaSil
  98. önceden sınıf dizisinde severdim
    artık itici geliyor bana. bir de saçlarını kestirmiş
    hiç yakışmamış.

    YanıtlaSil
  99. ısınamadım gitti şu çocuğa hiç sevemiyorum...

    YanıtlaSil
  100. bütün yorumları okudum çok iyi oyuncu mu diyorsunuz.
    bir de yakışıklı ve sempatik.en iyi oyuncu hem yakışıklı hem kendisini bilen ben çok iyi oyuncuyum diye geçinmeyen oyuncu LEVENT ÜZÜMCÜ.

    YanıtlaSil
  101. sen hep burada kal .öbür dizilere gelme onlarda sonlanır.

    YanıtlaSil
  102. bu oyuncuyu hiç sevmiyordum zaten.

    YanıtlaSil
  103. neresini beğeniyorlar bunun hiç yakışıklı değil berk yakışıklı

    YanıtlaSil
  104. bu siteyi bugün buldum ben de hiç ısınamadım gitti hiç sevemiyorum zaten.ayrıca berk yakışıklı bu değil.

    YanıtlaSil
  105. oyunculuğu hiç ikna edici değil bence yeteneksizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

    YanıtlaSil
  106. PES DOĞRUSU BUNA MI YAKIŞIKLI DİYORSUNUZ.HERHALDE HAYATINIZDA HİÇ YAKIŞIKLI GÖRMEMİŞSİNİZ.

    YanıtlaSil
  107. bu mu yakışıklı berk daha yakışıklı

    YanıtlaSil
  108. live hanıma katılıyorum.kendi görüşlerinde olmayanları yıldırma politikası uygulanıyor sanki.hem hoşgörü,sevgi ve saygı diyorlar.kendi görüşlerinde olmayanlarıhiçde sevgi ve hoşgörülü davranmıyorlar.bir de live hanımın yorumlarını okudum bence haklı siz çok abartıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  109. HANİ YETENEKLİ OYUNCU GÖRMESEK TANIMASAK YETENEKLİ OYUNCU DİYCEZ

    YanıtlaSil
  110. aynen bencede berk daha yetenekli.ve tekini beğenmiyoruz, sevmiyoruz diziyi sonlandıran şahıs olarak bilirim.ve çokkkkkk yeteneksiz bir oyuncu

    YanıtlaSil
  111. demek bir tek ben böyle düşünmüyormuşum kerem çok soğuk ve itici birisi.oyunculuğunu da hiç beğenmiyorum

    YanıtlaSil
  112. ben de hiç beğenmiyorum oyunculuğunu ve çok soğuk birisi.

    YanıtlaSil
  113. keremi tanıyan arkadaşım var o da diyor çok ukala ve kendisini beğenmiş

    YanıtlaSil
  114. gerçek oyuncuların yanında çok sönük kalıyor.

    YanıtlaSil
  115. bencede çok soğuk biir oyuncuuuuuuuuuuuuuu.

    YanıtlaSil
  116. bencede çok sevimsiz.

    YanıtlaSil
  117. arkadaşlar bence de iyi oyuncu değil.şefik hoca gibi usta oyuncular varken kerem rol yapıyor demek haksızlık olur rol yaparken çok zorlanıyor ve kasıyor kendini

    YanıtlaSil
  118. evet çok zorlanıyor

    YanıtlaSil
  119. kereme iyi oyuncu demek berke haksızlık olur.

    YanıtlaSil
  120. ıyyy hiç sevemedim bir türlü gitti.berk en iyisi.

    YanıtlaSil
  121. son derece başarılısın 2.sezon seni ekranlarda görmek isterim.çünkü ekranları asıl sen hakediyorsun.

    YanıtlaSil
  122. YÜZÜNDE TEMİZ BİR İFADE VAR.BUNU ÇOK SEVİYORUM.VE SENİ BOL BOL EKRANLARDA GÖRMEK İSTİYORUM SENİ SEVİYORUM.

    YanıtlaSil
  123. GEÇEN GÜN PROGRAMINI İZLEDM TRT DEYDİ.VE ŞUNU GÖRDM ÇOK MÜTEVAZİSİN KENDİNİ YÜKSEKLERDE GÖRMÜYOSN VE BU BENM ÇOK HOŞUMA GİTTİ. HAYATN BOYUNCA BÖLE OLMANI DİLERM ZATEN BÖLE OLDĞN MÜDDETÇE HEPİMZN KALBİNDE Bİ YERN OLUR.....

    YanıtlaSil
  124. kerem seni çooooooooooooook özledimmmmmmmmmmm

    YanıtlaSil