15 Mart 2009 Pazar

Esra Kılıç (Ceren)


1991 doğumlu Esra Kılıç, tiyatro eğitimini Müjdat Gezen tiyatrosunda almıştır. Bir kaç reklam filminde rol almıştır. Şu an Saint-Benoit Fransız Lisesinde eğitimini sürdürmektedir.
Dizide sessiz sakin babası gibi doktor olmayı isteyen başarılı bir öğrenci:)

18 yorum:

  1. Hiç iyi oynamıyorsun. EN İYİ OYNAYAN BEGÜM AKKAYA YANİ PINAR

    YanıtlaSil
  2. ceren benim biricik aşkım onu gördüğüm an evlenme teklifi edicegim dizideki berk denilen çocukta hiç cerene yakışmıyor ceren sana bişey söylüyecem beni bir gör hayran kalırsın sana aşığım

    YanıtlaSil
  3. cereni severdim ama artık itici geliyor hele bide saçlarını kestirmiş hiç yakışmamış!:(

    YanıtlaSil
  4. çok gıcık bir kız gerçekten.çok soğuk birisi.
    En iyiler pınar ve jale.

    YanıtlaSil
  5. birtek ben böyle düşünmüyormuşum demek. uyuz ne kelime, gerçek hayatta yalancı, iftiracı ve gerçekten itici biri olduğunu bizzat biliyorum. ayrıca müjdat gezende arkadaşlarım eğitim alıyor bunun orda eğitim aldığını hiç sanmıyorum haberim olurdu.

    YanıtlaSil
  6. aynen yukarıda ki yoruma katılıyorum. çok uyuz bir kız.soğuk kendisini güzel sanıyor pınar ve melek güzel o değil.insanın güzelim demesi için LİV TYLER VE ADRİANA LİMAYI ÖNCE TANIMASI LAZIM.

    YanıtlaSil
  7. bu kız diziden çıkmalı.dizinin tadını bozuyor.hiç sevmiyoruz onu.

    YanıtlaSil
  8. yorum yook.............

    YanıtlaSil
  9. bukadar itici bir yüz olamaz. bu kızı görünce tüylerim diken diken oluyor. bunu neden bu dizide tutuyorlar ki. gerçekten çok itici ve görülmeyesi bir yüzü var. duruşu ve bakışı gerçekten çok çirkin. dizide pek matah değil ama enazından bu kızı çıkardıklarında izlenilebilir. yönetmen ve senarist işi biliyor mu bi fikrim yok ama, enazından itici yüzlerin diziyi etkileyebileceğini düşünmeleri lazım.

    YanıtlaSil
  10. bncede gıcık kızz çinliye bnsio sanki XD

    YanıtlaSil
  11. ay ben hödüğü bugün uygun adım aşk da gördüm... ya çok itici bir surat gerçekten. mimikler çok fazla yapmacık. sektör ucuz genç oyuncu kullanıcam diye iyice saçmalıklarla doldu.

    YanıtlaSil
  12. ben esra kılıcı cok yakın tanırım hıcte oyle bır kısılıge sahıp bırkız degıl aksıne cok ıyı ve ben cok severım esrayı cok guzel oynuyor boyle devam et cnm hersey sana cok yakısıyor senın ayrı bır guzellıgın var cnm

    YanıtlaSil
  13. bence abartıyosunuz kız bence gayet güzel oynuyor bende uygun adım aşkta gördüm ve gayet başarılı niye öyle laflr yazdığınızıda hiç anlayamadım ya neyse bence çok şeker bi kız...

    YanıtlaSil
  14. yaaaa neden böyle konuşuyorsunuz bence siz bu kızı çekemiyonuz yeteneği var orada ayrıca rol yapıyoor kimi aptallar gerçekle filmi karıştırıyo çinliye benziyor olabilir allah onu öyle yaratmış ama seni seviyorum esra

    YanıtlaSil
  15. nefretlik bir surat, izlenilesi dışı mimikler... bu ne ya. oyuncu falan olmasın bu kız. oynamasın bir yerde. gerçekten itici be!

    YanıtlaSil
  16. yoo bence siz ona bakıcam diye aynaya bakıyosunuz.kıskanç biri kadar çirkin olamaz. bence çok güzel bir kız.

    YanıtlaSil